Wat je wil weten over de Heart Ritual workshop.


De Heart Ritual workshop is altijd live, omdat je deze reis het beste persoonlijk kunt maken. En ik je dan beter kan begeleiden. 


Duur en locatie workshop

De workshop is verdeeld over twee sessies van ca. 2 uur met koffie, thee en lekkernijen inbegrepen. De locatie van de hartrituelen vindt plaats in Almelo, maar kunnen we ook  afstemmen op je wensen. 

Met hoeveel personen kan ik een Heart Ritual volgen?

Je kunt je individueel inschrijven of met een groepje van maximaal zes personen. Locatie en data stemmen we altijd af op je wensen. Wil je het hartritueel alleen volgen, dan combineer ik dat met een 1-op-1 coaching. 


De volgende workshop in samenwerking met My Style Beauty & yoga is op woensdagmiddag 13 maart (deel 1) en donderdagochtend 4 april (deel 2).Prijzen Heart Ritual Workshop

Onderstaande kosten zijn inclusief het keramieken hart à € 39,95. Je kunt de kleur van het hart uitkiezen.


Groepsworkshop, twee sessies van 2,5 uur  € 169 per persoon
Individuele Heart Ritual, twee sessies van 2,5 uur € 269 inclusief 1-op-1 coaching

Cadeau voor jezelf of een ander

Je kunt ook alleen het hart aanschaffen en het ritueel zelf thuis doen. Verpakt in een mooie giftbox met handgeweven doek, goudlijm en een instructieboekje, is het keramieken hart ook een prachtig cadeau voor iemand die je dierbaar is. Kosten zijn € 39,95 excl. verzendkosten.

 

Ik sta open voor jouw specifieke wensen, aarzel niet om contact op te nemen voor vragen en om de beschikbare data te bespreken.