Hallo! Ik ben Inez.


Wie ben ik? Ik ben Inez Bloem. Geboren in Nijverdal, opgegroeid en woonachtig in Almelo. Ik ben getrouwd en samen hebben we twee volwassen zoons.

 

Sinds 2017 ben ik professioneel coach en help ik kinderen en (jong) volwassenen in allerlei situaties om hun kracht terug te vinden. En weer energiek en positief in het leven te staan.  

 

In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze honden, maar ik kan me ook verliezen in een boeiend boek of meeslepende film. Mijn levensmotto luidt: "Carpe Diem et vive!" Dus: Pluk de dag en leef! Dat doe ik door te genieten van gezellige etentjes met vrienden en met de camper op pad te gaan.


Mijn specialisaties

In mijn jarenlange ervaring als coach merkte ik dat veel mensen worstelen met het verwerken van verlies zoals overlijden van een dierbare, een scheiding, ontslag, ziekte, verhuizing. Ik besefte dat verlies veel stress kan veroorzaken en soms zelfs onderliggende trauma's kan losmaken. En specialiseerde me in het begeleiden van mensen bij het omgaan met rouw en verlies. Mijn kennis heb ik uitgebreid met verdiepende trainingen zoals The Heart Ritual, stress en burn-out en EMDR. 

Mijn passie ligt in het begeleiden van kinderen, jongeren en volwassenen, zodat ze de kracht kunnen vinden om door te gaan met hun leven, zelfs te midden van verlies, en opnieuw geluk kunnen vinden.

Mijn inspiratie

Het helpen van mensen vormt de rode draad in mijn leven. Jarenlang werkte ik als verpleegkundige op de ambulance. Als moeder van een zoon met autisme voelde ik de wens om als ervaringsdeskundige ouders, kinderen en jongeren te helpen bij de uitdagingen waar ze mee te maken krijgen. Dit heeft me ertoe aangezet om in 2016/2017 een opleiding te volgen tot coach.  


Mijn honden en coaching

Ons gezin heeft altijd ruimte geboden aan harige vrienden, zoals onze Chihuahua Tante Bep. Ik ontdekte hoe waardevol dit kleine hondje kan zijn in het coachingproces en volgde samen met haar een een hondencoachopleiding, Helaas is Tante Bep veel te jong overleden en zijn onze twee Chihuahuas Juffrouw Janszen en Lola in opleiding. Ze zullen je vergezellen waar en wanneer dat kan.Ervaringen van anderen

 

“Dichter bij mezelf..."

Ik heb samen met Inez The Heart Ritual workshop gedaan. Inez is een  warm, liefdevol persoon. De workshop heeft me dichter bij mezelf gebracht en ik heb prachtige inzichten gekregen. Ik ben dankbaar dat ik deze mooie reis met Inez heb mogen maken.

Anne

 

“Nieuwe balans in mijn leven”

Na intens verdriet om het verlies van mijn man was ik echt even mezelf kwijt. Mijn collega attendeerde mij op Inez. Inez heeft echt goed naar mij geluisterd en ze heeft me laten zien dat verdriet er mag zijn en dat je je eigen tijd mag nemen. Zij heeft mij weer op weg geholpen en daardoor heb ik een grote stap gezet naar een nieuwe balans in mijn leven. Heel veel dank hiervoor!

Silvana 

 

“Inzichten en praktische tips” 

Inez bedankt voor alle inzichten en praktische tips die ik heb gekregen tijdens mijn coaching. Ik heb er al veel aan gehad en ga er in de toekomst zeker ook nog veel aan hebben.

Tessa

 

“Handzame tips"

Inez is een heerlijk warm mens, met handzame tips die ons het leven prettiger en leefbaarder hebben gemaakt.

Jet

 

"Een aanrader"

We zijn erg fijn geholpen door Inez. Ze kwam met goede handvaten om ook zelf thuis te oefenen/implementeren. Met slechts een paar sessies zijn we een heel eind op weg. Inez is een fijn mens en een goede coach. Zeker een aanrader!

Inge

  

“Ook als je een oudere leeftijd hebt”

Het is erg prettig om met Inez te praten. Ze helpt je precies waar je mee geholpen wil worden, ook wanneer je een oudere leeftijd hebt. Inez heeft mij erg goed en fijn geholpen. Ze geeft en heeft goede tips waar je mee vooruit komt. Ze is strict to the point. Praten en werken met Inez is een echte aanrader. Ik zit weer goed in m’n vel en heb veel meer zelfvertrouwen gekregen.

Sandra, 21 jaar

 

“Loodzware juk is van haar schouders”

Mijn dochter liep al jaren rond met een boel ‘oud zeer’. Ze kon er zelf niet goed mee omgaan en als ouder is het lastig raad geven. De hulp van Inez ingeschakeld. Dit blijkt zo’n enorm goede beslissing! Inez heeft haar geholpen om te gaan met haar angsten, frustraties en kwaadheid. Het loodzware juk is van haar schouders! Ze heeft zoveel meer zelfvertrouwen gekregen!! Ik ben erg blij met de hulp van Inez en beveel haar van harte aan!

Joyce, moeder van Sandra

  

“Positief zelfbeeld”

In vertrouwde omgeving samen met onze dochter, tot een positief zelfbeeld gekomen. Topper dat je er bent. 

Sabine, moeder van Marèll

 

“Vrolijke Juffrouw Janszen “

Het vrolijke hondje Juffrouw Janszen genaamd, brak het ijs en ondertussen wist Inez het gesprek aan te gaan. Dat doet ze op een laagdrempelige en toegankelijke manier. Onze zoon vond het altijd leuk om er naar toe te gaan en hij heeft er veel van geleerd.  

Esther