Jeugd- en jongerencoach voor als je niet lekker in je vel zit.


Weet je het soms even niet meer? Ben je boos of juist verdrietig? Heb je nergens zin in of maak je je juist zorgen? Of vind je het lastig om onder woorden te brengen wat er precies met je aan de hand is? Het leven zit vol uitdagingen en soms kunnen die je overweldigen. Onthoud, je staat er niet alleen voor.


Wat is er met mij aan de hand?

Als jongere bevind je je in een fase tussen kind zijn en volwassen worden, en dat kan vaak verwarrend zijn, vooral in een wereld waar voortdurend vergelijkingen worden gemaakt, en de invloed van sociale media dit proces nog complexer maakt. 

Het kan ook zijn dat er iets anders met je aan de hand is. Misschien heeft de coronatijd invloed gehad op hoe je je nu voelt, heb je moeite met de scheiding van je ouders of heb je last van faalangst? Neem vandaag nog contact met me op en laten we samen aan de slag gaan. 

Wat doet een jeugdcoach?

Als jeugdcoach heb ik een belangrijke rol in het begeleiden van jongeren bij hun persoonlijke en sociale ontwikkeling. Met als doel ze te helpen positieve veranderingen in hun leven aan te brengen en het maximale uit zichzelf te halen. 

Kies je voor jeugdcoaching, dan kun je rekenen op:

  • Een luisterend oor - Je kunt alles met me delen, ik oordeel niet.
  • Persoonlijke begeleiding om je uitdagingen te begrijpen en te overwinnen.
  • Handige tips – Je leert praktische tools en technieken.
  • Zelfontwikkeling – Je leert hoe je je zelfvertrouwen herstelt en versterkt.

Wie kan bij mij terecht?

Gezinnen, pubers en (jong)volwassenen, iedereen is welkom in mijn praktijk. Of je nu worstelt met persoonlijke uitdagingen, gezinsproblemen, of even vastzit in het leven, ik sta klaar om je te ondersteunen.

Als ik mijn kind niet kan bereiken

Als ervaren jeugdcoach kan ik je kind ondersteunen als je het vermoeden hebt dat je kind ‘vast zit’. Met jarenlange ervaring, ook als ervaringsdeskundige, heb ik mijn passie gevonden om jongeren te helpen weer een positieve draai te vinden, hun obstakels te overwinnen en hun zelfvertrouwen te vergroten. Het doel is simpel: ik wil dat ze weer vol vertrouwen, blij en gelukkig kunnen zijn.

Jeugdcoach: hoe werkt het?

Wil je verkennen of ik de juiste coach voor je ben? Tijdens een klikgesprek ontdek je of er een goede klik is tussen ons. Deze eerste afspraak is kosteloos. Klikt het tussen ons en wil je aan de slag? Dan plannen we de eerste afspraak, een intake, waarbij we bepalen waar je behoefte aan hebt en maken we ook vervolgafspraken.

Een coachingsessie vindt meestal 1-op-1 plaats, dus zonder ouders of begeleiders.

Als ik denk dat coaching niet de gewenste verbetering oplevert, bespreken we dit openlijk en kunnen we alternatieve benaderingen overwegen die beter passen bij jouw behoeften.Ervaringen

Ter overbrugging (ivm de lange wachtlijst GGZ Jeugd) kwamen we bij Inez. Haar professionele praktijkruimte voelt warm en huiselijk aan. Met haar nuchtere, positieve kijk op zaken is ze verhelderend, opbeurend en super creatief in het bedenken van oplossingen. Een donkere (wacht)tijd werd een heel stuk lichter voor. Inez dankjewel voor je inzet, je tips en tricks. We zijn er nog niet, maar komen er wel!

Monique Bonthuis, moeder

"Door Inez heb ik mezelf teruggevonden waar ik erg blij mee ben. Bedankt lieve Inez, ga zo door!"

Marèll, 18 jaar

"Inez gaf een presentatie aan de tieners van het motorcross team over de ingewikkelde levensfase die pubers ervaren. Ook help je onze zoon met zijn verdere ontwikkelingen op persoonlijk vlak zodat hij een sterkere puber kan zijn met eigen keuzes. Bedankt ook dat je een soort vertrouwenspersoon bent. Ga vooral zo door en dat je nog zoveel meer jongens of meisjes maar ook ouders mag ondersteunen. Fantastisch dat je er bent Inez."

Tessa, moeder van Kyro

"Je leert veel ik zou het iedereen aanraden. Ik heb er veel aan gehad."

Jarne, 14 jaar

"Onze dochter keek uit naar de afspraken met Inez; een vertrouwd gevoel om dingen waar ze tegenaan liep te bespreken. Hierdoor is er meer openheid gekomen in het omgaan met elkaar. Inez is laagdrempelig om te benaderen. Bedankt voor het duwtje in de goede richting!"

Annemarie

"Onvoorstelbaar wat een paar sessies met Inez doen voor je kind. Ze kijkt goed wie er voor haar zit en intuïtief pikt ze er de juist dingen uit om mee aan de slag te gaan. Ze heeft onze zoon vertrouwen gegeven om nu zelf verder door te kunnen gaan. Nogmaals bedankt en een dikke knuffel voor je kleine coach JJ."

Evelien